با اين هدف، زيرساختهاي فناوري اطلاعات در اين کشور و بهويژه شهر مسقط (پايتخت عمان) که دولت قصد دارد آن را به «پايتخت گردشگري عربي» در سال 2012 تبديل کند، توسعه خواهد يافت و سايتهاي ويژهاي براي معرفي جاذبههاي گردشگري اين کشور از جمله کاخها، غارها، موزهها و محوطههاي تاريخي و طبيعي با استفاده از تصاويري با کيفيت بالا و فايلهاي ويديويي راهاندازي خواهد شد.
دولت عمان سال گذشته نيز موفق به جذب 2ميليارد دلار سرمايهگذاري خارجي شد که بيشتر آن جذب صنعت هتلداري، به ويژه احداث هتلهاي لوکس چهار و پنج ستاره، خواهد شد.
اين در حالي است که طي سالهاي اخير برنامههاي متنوعي شامل تورهاي قايقسواري، اسبسواري، صخرهنوردي، شکار و حضور در جشنواره غذاهاي سنتي براي جذب گردشگران به عمان در اين کشور به مرحله اجرا درآمده است.
وزارت گردشگري عمان همچنين با تشکيل کميتهاي ويژه شامل نمايندگان خطوط هوايي، هتلداران، آژانسهاي مسافرتي و شرکتهاي سرمايهگذاري در صنعت گردشگري، قصد دارد صنعت گردشگري را به منبع اصلي درآمد اين کشور تبديل کند.
عمان با بهرهبردن از تنوع جانوري و گياهي از جمله زيستگاه يک گونه نادر از آنتلوپ به نام «گاو آهوي عربي» ميتواند سالانه ميزبان هزاران طبيعتگرد از سراسر جهان باشد.
از سوي ديگر، دولت عمان در قالب برنامهاي 5 ساله که اجراي آن از سال 2011 آغاز شده است، قصد دارد درآمدهاي اين کشور از محل صنعت گردشگري را به معادل 3 درصد توليد ناخالص داخلي برساند که در اين ميان گردشگري اسلامي نقش ويژهاي خواهد داشت.
ب/109
انتهای پیام/